torsdag 10 februari 2011

Februarileda hemmavid

Ledan är total o jag bara längtar till landet, till att få såga, spika, måla, riva, gräva, skrapa, o allt vad det är vi ägnar dagarna åt. Den här tiden på året är tröstlöst lång…

I min leda har jag därför letat runt i bloggvärlden och hittat massor med härliga hus med kloka och flitiga invånare som också sågar, målar, spikar, river, gräver, skrapar, o grejar i sina små hus. (Tänker på de tvåbenta invånarna, inte de med fyra, sex ben eller fler). Det är inspirerande att läsa! Det är uppenbarligen fler än jag som bara lagt upp lite bilder för att släkt o vänner ska kunna följa arbetet.

Hej på er allihop, ska nog se till att följa allas vedermödor o få tips, bli avskräckt, förarga mig, glädjas o lida tillsammans med andra galningar. I sånt sällskap behöver man ju inte förklara och ursäkta varför man åker bil i flera timmar för att drämma sig själv i tinningen med en kofot eller tillbringa dagen i råttpissluktande gullfiber eller få spik i foten. Det är ju bästa sättet att tillbringa sina surt inarbetade semesterdagar?

Ska nog också börja lägga upp lite bilder på fina saker, fina vyer och varför inte från närområdet? Norra Smålands bästa affär, t ex? Deras hackekorv går inte av för hackor o folk åker omvägar för att köpa Helgeskinka.

Jag lovar dock att inte lägga upp bilder på påskpynt, sånt jag bakat eller lagat, lekande barn eller folk jag känner i privata situationer. Men kanske nån hund eller enstaka ko...

3 kommentarer:

 1. Jaaa, låt oss slippa inredningsmys o loppisfynd!
  Järnaffärer är roligare

  SvaraRadera
 2. Lova inte för mycket, man vet aldrig, hihi!!
  Visst är det kul att blogga?! Jag tänkte från början att vem skulle vilja läsa om oss och vårat slit. Men oj så mycket respons man får och det fyller verkligen på energikontot! Och att hitta så många fler som också håller på, få inspiration och idéer och kanske till och med komma med några nya!
  Och it tittar jag in igen!
  Ha det så gott! ( och SNART är det vår, då kommer landet lite närmare!)

  SvaraRadera
 3. Sitter och surfar runt och hittar massor med bloggar om gamla hus som hittat nya ägare. Spännande! :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera