måndag 27 maj 2013

Omslagsflickan!

Jaha, så pryder Yours Truly halva förstasidan i lokalbladet (som ej är i tabloidformat...) i egenskap av att vara Prisad (eller bli - mässingsorkestern är beställd till Nationaldagen, liksom de smattrande fanorna, högtidstalen och blomsterkvastarna). Reportage med ytterligare 4-5 bilder inne tidningen -  Danuta tycker att jag är Photogénique!

Texten är väldigt illa skriven. Vad gör de på skrivarutbildningarna egentligen? Kunde inte gärna ha så mkt synpunkter, kanske på några av mina pratminus. Däremot fick hon lägga till ngt om Nils-Åke och hans gäng från Qvarnarp eftersom det är dom som gjort det mesta av jobbet. Jag har ju bara tyckt, haft synpunkter och åsikter samt mer åsikter, om än ganska välgrundade.

Annars kunde man ju få intrycket att det är jag som gjort allithop, som några av mina medbrottslingar till bloggare som själva täljer sina flaggstänger, lyfter takstolarna, höjer hela våningsplan och guvetva.

Nä, blir alltmer övertygad om att rätta platsen för mig är HAMMOCKEN. Så kan allt ske liksom inuti en. Fast nu har jag ju ett hus till - den nya bloggen är skapad!Här satt även Phadern när han
var omslagspojke. Samma fotograf...
 Linslusen njuter oväntat.

5 kommentarer:

 1. Kanske låter som om jag raljerar, men jag är faktiskt uppriktigt glad o stolt!

  SvaraRadera
 2. Tadam, trumpetstötat. Grattis - jättebra med goda exempel. Men gissa vem som blir nyfiken på den NYA bloggen... Säg B då du sagt A :-)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vad kul att få uppskattning! :)
  Stina

  SvaraRadera
 4. Tack, tack!
  Nya bloggen - http://alvassatra.blogspot.se/

  Meddelas endast på detta sätt, tills vidare!

  SvaraRadera