onsdag 26 augusti 2009

Koralstugan

Koralstugan blev riktigt fin, fast dörrarna ska målas gula. Speglarna har dessutom spruckit varför all färg måste bort, måttligt kul.


Cementgolvet till förra ägarnas bil fick bli grundmaterial i denna terrass!

2 kommentarer:

  1. Otroligt fint och trevligt gjort. Med stilkänsla. Jag tycker ni har fått så vackert. Med lerkliningen. Färgerna och balansen på alltiho. Den lilla terassen ovanpå cementen. Inte nåt däck där inte. Och sen att ni inte genast när ni övertar torpet bygger ut. En stor okänslig utväxt på baksidan av huset som är så vanligt. / jag förstår inte eg varför folk köper dom små husen då. Då kan man lika gärna ha ett stort på en gång. Många hälsningar God jul önskar en som verkligen uppskattar din blogg.

    SvaraRadera
  2. Tack för de fina orden! Skönt att höra att det finns fler som tänker som vi. Hoppas du har ett eget fint ställe. Jag förstår inte heller varför folk inte uppskattar det vackra i äldre tiders funktionella ting. Med lite smarta lösningar kan man få till praktiska utrymmen som kök utan att helt förstöra det gamla, o med moderna funktioner. Köket är en riktig utmaning, hoppas få det klart under våren, så fler bilder kommer efter påsk!

    SvaraRadera