torsdag 24 mars 2011

SyrenfröjdVi skulle ju gå loss på syrenerna med motorsågen, men det blev ingen massaker - det kom snö i vägen, 25 cm närmare bestämt...Så nu får de hänga med (hehe) en säsong till och faktiskt syns det inte så mycket att de ligger och vilar sig när det blir grönt och fullt av ljuvlig ljuslila doftande blom...

Det här är bara en mindre del - det finns många många meter syrenhäck, i ungefär samma skick. Så vi kan gå loss varje år om vi vill, men jag tror vi ska prioritera körsbärsskogen för lite utsikt. Ständigt denna kamp - sol och utsikt eller vackra träd och buskar.

2 kommentarer:

 1. Hej

  Vilket otroligt fint hus ni har! Köket blev jag väldigt förälskad i. Tanken är att vi i framtiden ska flytta vårt kök till den ursprungliga köksdelen som idag agerar allrum. Kul att kunna få lite tips och idéer på hur ni har gått till väga!

  Lycka till med allt!

  Vårhälsningar Erica Pite Byggnadsvård

  SvaraRadera
 2. Tackar, har redan förträngt hur det var att vara utan kök i två år...vi har fortfarande inte grillat (själva, vill säga) sen dess. Då levde vi på grillad mat. Men vi blir glada varje gång vi går in i köket. Och det funkar, det begränsade utrymmet till trots! Vi får plats med allt vi behöver.Det enda som saknas nu är en diskret musikanläggning el åtminstone en radio.

  SvaraRadera