måndag 11 april 2011

Sittlådan i köketHär är vårt liggande skafferi som vi även sitter på! Dynorna är förstås provisoriska IKEA-readynor, men kanske blir det något rosaaktigt för dörrarna ska nog bli rödrosa som kontrast till allt det gröna.

Ingen förstod varför vi ville behålla den ärtiga färgen med slitaget, men nu börjar alla uppskatta väggen. Bilden är liten akvarell min pappa gjorde i skolan.

5 kommentarer:

 1. folk brukar ha svårt att förstå innan man ser allt i sitt sammanhang. Liggande skafferi? Vad fiffigt! Själv så fantiserar jag om liknande i glasverandan, men det blir nog små skåp istället så slipper man flytta på dynan stup i kvarten. :)

  SvaraRadera
 2. På tal om trasmattor, jag köpte en måttbeställd skumgummidyna som jag "klädde" med en trasmatta. Väldigt skön och fin att sitta på i kökssoffan! :) Bilder finns på min blogg.

  Andrea

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset - trasmatta blir perfekt! Den svåra delen är den måttbeställda skumgummidynan...sånt kan allt stupa på.

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker färg på era väggar. (klart jag tycker den är ju lik den på våra köksväggar :-))

  När jag gjorde dyna till en kökssoffa köpte jag en rulle med ca 5 cm tjock skummgummi på Jysk. Den var enkel att klippa till i önskad storlek och sen sy ett överdrag till. Hela rullen kostade runt 150 kr och räckte sen till ett par saker till.

  SvaraRadera
 5. Javisst är grönköksfärgen fin - tyckte jag kände igen den från ert kök fast er vägg verkar inte lika sliten. Jag tror att ursprungsfärgen var rätt ljus, ljusare än den kulör som blandades till för att de nya delarna skulle smälta in.
  Hoppas dom var snåla med spiken, de som satte upp pärlsponten i ert kök ;-)

  SvaraRadera